Asiakasreferenssit

Metro- ja juna-asemat, lentoasemat, julkiset rakennukset, sairaalat, ostoskeskukset sekä koulut.

Olemme toimittaneet tuotteita myös kansainvälisiin projekteihin. Yleisesti ottaen tuotteitamme voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin, joista hätätilanteessa, tulipalon tai sähkökatkoksen sattuessa on voitava poistua nopeasti ja tehokkaasti.

Helsingin keskuskirjasto Oodi

Oodiin asennettiin Glowwayn lattiatason liikuntarajoitteisten henkilöiden esteettömän kulun varmistava rst-ohjausjärjestelmä, joka samalla huomioi tyylikkäästi Oodin paljon huomiota saaneet arkkitehtuudelliset yksityiskohdat.

Oodi saikin 2019 vammaisneuvoston esteettömyystunnustuksen ”Oodi on ensimmäinen suomalainen kirjasto, jossa on näin laajasti otettu huomioon esteettömyys ja saavutettavuus jo rakennusvaiheessa. Ratkaisut tukevat toiminnallisesti liikkumis- ja toimimisesteisiä lapsia ja aikuisia”

Washingtonin sairaala, USA

Washingtonin sairaalaan asennettu portaanreunan huomiojärjestelmä parantaa turvallista kulkua niin normaali kuin hätätilanteissakin lattiatasolla olevan jälkivalaisevan opastinjärjestelmän ansiosta. Glowwayn tuotteilla luotiin lisäksi tyyliä ja viihtyisyyttä sairaalamiljööseen.

Länsimetron asemat 2017-2021

Vuosina 2017- 2021 Glowway:n jälkivalaisevat esteettömyystuotteet on asennettu kaikille Länsimetron asemille. Jälkivalaisevat lattiatason opastinlaatat takaavat turvallisemman hätäpoistumisjärjestelmän esimerkiksi tulipalon tai sähkökatkon aikana, kun opastus on havaittavissa maanalaisen aseman lattiatasolla koko matkan hätäpoistumisteille. Lattiatasosta koholla olevat opastelaatat huomioivat samalla näkövammaisten kulunohjauksen tarpeet.

Aviapolis Juna-asema
Vantaa, Suomi
Kontula Metro-asema
Helsinki, Suomi
Haartmanin sairaala
Helsinki, Suomi
Pyöräilyreitti
Morges, Sveitsi
Pirkkala Keskuskirjasto
Nokia, Suomi
Suomen Armeija
Suomi
Kruunuasunnot
Helsinki, Suomi
  • Myllypuro metro station, Helsinki, Suomi
  • Siilitie metroasema, Helsinki, Suomi
  • Kulosaari metroasema, Helsinki, Suomi
  • Vuosaari metroasema, Helsinki, Suomi
  • Tampereen yliopistollinen sairaala Tampere, Suomi
  • Myllypuro terveyskeskus, Helsinki, Suomi
  • Revontuli kauppakeskus, Rovaniemi, Suomi
  • Stadtheater, Klagenfurt, Itävalta
  • Flour mill, Khartoum, Sudan