Asiakasreferenssit

Metro- ja juna-asemat, lentoasemat, julkiset rakennukset, sairaalat, ostoskeskukset sekä koulut.

Olemme toimittaneet tuotteita myös kansainvälisiin projekteihin. Yleisesti ottaen tuotteitamme voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin, joista hätätilanteessa, tulipalon tai sähkökatkoksen sattuessa on voitava poistua nopeasti ja tehokkaasti.

Helsingin keskuskirjasto Oodi

Oodiin asennettiin Glowwayn lattiatason liikuntarajoitteisten henkilöiden esteettömän kulun varmistava rst-ohjausjärjestelmä, joka samalla huomioi tyylikkäästi Oodin paljon huomiota saaneet arkkitehtuudelliset yksityiskohdat.

Oodi saikin 2019 vammaisneuvoston esteettömyystunnustuksen ”Oodi on ensimmäinen suomalainen kirjasto, jossa on näin laajasti otettu huomioon esteettömyys ja saavutettavuus jo rakennusvaiheessa. Ratkaisut tukevat toiminnallisesti liikkumis- ja toimimisesteisiä lapsia ja aikuisia”

Lentokenttä Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaan täysin uudistunut Terminaali 2 avautui matkustajien käyttöön 1.12.2021. Terminaalin 2 uudistus- ja laajennustyöt ovat saaneet jo lukuisia palkintoja ja paljon huomiota. Glowway:n ohjaavat Rst-listat asennettiin ohjaamaan kulkua Terminaalin 2 lähtö- ja tuloaulaan ja varmistamaan esteetön kulku kaikille. GW0090 sarjan Rst-ohjausjärjestelmällä pystyttiin samalla huomioimaan tilan visuaaliset yksityiskohdat ja suunnittelemaan kulunohjaus osaksi upeaa kokonaisuutta.

Länsimetron asemat 2017-2021

Vuosina 2017- 2021 Glowway:n jälkivalaisevat esteettömyystuotteet on asennettu kaikille Länsimetron asemille. Jälkivalaisevat lattiatason opastinlaatat takaavat turvallisemman hätäpoistumisjärjestelmän esimerkiksi tulipalon tai sähkökatkon aikana, kun opastus on havaittavissa maanalaisen aseman lattiatasolla koko matkan hätäpoistumisteille. Lattiatasosta koholla olevat opastelaatat huomioivat samalla näkövammaisten kulunohjauksen tarpeet.

Lippulaiva

Lippulaiva, Espoo

Espoon uudessa kauppakeskuksessa on Glowwayn opastinratkaisut niin kauppakeskuksen, linja-autoaseman kuin metronkin puolella. Kohteessa on yli kilometrin verran Glowwayn opastavia tuotteita. Tässä kohteessa Glowwayn tuotteilla on onnistuttu toteuttamaan arkkitehdin piirtämät kaarevat linjat, jotka opastavat linja-autoasemalla kulkua. Kuten tälläkin metroasemalla, kaikilla Länsimetron asemilla on Glowwayn pimeässä hohtavat opastavat listat, jotka johdattavat turvaan sähkökatkoksen tai tulipalon sattuessa. Kauppakeskuksen puolella on Glowwayn suosituin julkisten tilojen opasteratkaisu.

Logomon silta, Turku

Logomon silta, Turku

Turun uusi maamerkki Logomon silta on avattu käyttöön marraskuussa 2021.  Jälkivalaisevat esteettömän kulun turvaavat ohjauslistamme ja jälkivalaisevat porraslistat lisäävät turvallista kulkua myös täällä. Logomon sillalla uudesta porraslistatuotteestamme on käytössä jälkiasennettava malli, joka voidaan asentaa valmiiseen porrasrakenteeseen erityisen asennuskourun avulla. 

Ateneum
Helsinki, Suomi
Espoon Lippulaiva
Espoo, Suomi
Invaliidiliitto
Helsinki, Suomi
Kotiporras
Yksityiskoti, Suomi
Tampere raitiovaunu
Tampere, Suomi
Nokia Arena
Tampere, Suomi
Logomon silta
Turku, Suomi
Lentokenttä Helsinki-Vantaa
Vantaa, Suomi
Espoon kristillinen koulu
Espoo, Suomi
Länsimetro
Helsinki-Espoo, Suomi
Helsingin keskuskirjasto Oodi
Helsinki, Suomi
Aviapolis Juna-asema
Vantaa, Suomi
Pirkkala Keskuskirjasto
Pirkkala, Suomi
Washingtonin sairaala
Washington, USA
Kontula Metro-asema
Helsinki, Suomi
Haartmanin sairaala
Helsinki, Suomi
Pyöräilyreitti
Morges, Sveitsi
Suomen Armeija
Suomi
A-Kruunu Oy asunnot
Helsinki, Suomi
  • Myllypuro metro station, Helsinki, Suomi
  • Siilitie metroasema, Helsinki, Suomi
  • Kulosaari metroasema, Helsinki, Suomi
  • Vuosaari metroasema, Helsinki, Suomi
  • Tampereen yliopistollinen sairaala Tampere, Suomi
  • Myllypuro terveyskeskus, Helsinki, Suomi
  • Revontuli kauppakeskus, Rovaniemi, Suomi
  • Stadtheater, Klagenfurt, Itävalta
  • Flour mill, Khartoum, Sudan